Sådan holder du polerede fælge pæne – Hurtig guide

Del artiklen her:

Simpel rutine til at holde dine polerede fælge pæne

Der er ofte mange spørgsmåls tegn ved at have højglans poleret fælge, hvor længe holder det? hvordan skal jeg vaske dem? hvad kan jeg gøre for de bliver ved med at være pæne?

Som udgangspunkt, så siger man, at så længe du kan holde dine poleret ny vaske og ikke mindst tørre, så bevare de glans i længere tid, det er vigtig efter vask at man enten blæser eller tørre fælgene af, stående vand også oxidere aluminium med, og giver grimme kalk pletter, som det være svære at fjerne igen.

Jeg bruger personligt alt en fin metal polere cream til at vedligeholde med( megiuars metal polish ), den er god fordi, der er fine polere korn i, så du minimere ridser samt der er en voks som lukker overfladen når du har behandlet med den, der er med til at skidtet ikke angriber med det samme, men det er jo ikke altid man har tid til at polere fælge.

Så jeg anbefaler at når man har modtaget sine fælge, så første gang man vasker sit køretøj, så bruges der Auto Finesse Aqua coat til afslutning, også på de blanke fælge kanter, det er en skyllevoks, så ligger et beskyttende lag, og det betyder at de næste gang du vasker dine fælge, vil skidtet ikke hænge ved på samme måde. På den måde kan du få dine flotte fælge til holde sin glans i længere tid.

Hvorfor bliver polerede dele grimme med tiden?

Aluminium, som de fleste andre metaller, oxidere eller ruster med tiden, og det er fordi det faktisk ikke er lavet til udendørs brug, uden en form for behanding som kan lukke overfladen.

Ved aluminium, begynder overflade først at blive mat, og med tiden kommer der irer huller som graver sig ned i matrialet, og så går det hurtigt med fælgene

Må man bruge fælgrens?

ja det må man gerne, så længe at det er et syre frit produkt, som f.eks Auto Finesse Iron out

Hvad skal man gøre inden de stilles væk til vinter?

Inden det bliver vinter, vil det være rigtig fint hvis man har mulighed for at lave fælge stå i et opvarmet rum, gerne i værkstedet, eller hiv dem med indenfor i stuen, så længe de er rene og står i et rum uden for meget fugt, så er det optimal.

Man kan så altid vurdere om man har været god til at holde dem her over vinteren, ellers er det oplagt at få fælgene maskine poleret, så de står 100% igen til næste sæson.

Skal du have hjæp til dine polerede fælge?

Står i siturationen med et sæt fælge du ikke er helt sikker på hvordan du skal håndtere, så tøv da endelig ikke med at tage kontakt til os, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan klare hele pakken, uden du skal løfte en finger, det bliver ikke nemmere.

Flere artikler